♥ I Follow! ♥

Tabung Duit Kawen. Click Semua Ye ^^







Monday, October 8, 2012

Review : Inner Neck Medina.

Salam alayk Readers~

Jom nak review satu lagi collections dari Irene Sweethouse. Kali ni, pasal inner neck yang cun dan selesa yang Irene keluarkan.

Print screen dari blogshop Irene Sweethouse.


Inner neck ni diberi nama Inner Neck Medina. Fabrik yang digunakan sangat lembut, selesa, sejuk dan amat sesuai untuk yang bermuka bulat, terutama macam naz... kita bole cover pipi tembam u ollss~ 

Sapa yang tak suka inner jenis ber-awning keras cam naz, boleh dapatkan inner neck medina yang cun ni. 

Ia bole digayakan sebagai penutup aurat leher bila memakai tudung bawal ataupun shawl nipis tu. Senang dibentuk. Bagi yang nak dapatkan inner ni untuk hari bahagia korang, bole jer..then jahitla manik-manik yang cantik untuk menaikkan seri ye.

Well, naz antara yang terawal beli masa irene buka order.Kira naz pembeli terawal la untuk 1st batch. Naz beli warna Hitam (inner neck medina 001) dan warna pink (inner neck medina 011).

Jom lihat gambar naz masa pakai inner neck yang ohsem ni :)


Ni masa naz guna inner neck medina code 011. Honestly sangat suka ^_^ 

Ni plak masa naz guna inner neck medina code 001. 


Jom kawan-kawan, Irene pun dah open order untuk batch ke-3 untuk inner neck medina ni..ia akan berakhir pada 12 Oktober 2012. Jom dapatknnya untuk jadikan koleksi :)


Nah...ni naz bubuh gambar Irene sendiri yang memakai inner neck yang super ohsem ni. Cantik kan? Lets grab it!!





3 comments:

Ratu Hatiku said...

Tq for sharing Naz :)

Norasiah Nasir said...

biasa tgk naz pakai inner ayunar..bila tgk pakai yg ni..nampak lain... suka tgk naz pakai inner ayunar..hehhe..sampai akak terpengaruh..huhuhuhu

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

@Norasiah Nasir : haha, kena pelbagai gaya kak... hehee